Isnin, 26 Oktober 2009

BEDAH BUKU DAN FILEM SUDAH KEMBALI !!!

assalamualaikum, kpd sahabat2.

berita baik buat kita yang x sempat tuk bedah buku yang berlambak kat bilik or maner2 perpustakaan dan kedai2 buku.

BEDAH BUKU DAN FILEM SUDAH KEMBALI !!!


jika minggu lepas kita berjaya membedah buku Bilal Bin Rabah dengan bantuan saudara saiful

dan bedah filem Gadoh dengan bantuan saudara zaidi



insyaAllah minggu ini kita akan adakan aktiviti bedah buku dan filem:

hari : selasa
tarikh: 27 oct 2009
pukul : 5.30 petang
tempat : cafe bakti, lokasi spesifik berdepan dengan kedai buah-buahan

tajuk filem : Lagi-lagi Senario by FADHILAH


tajuk buku : Gerakan Orientalisme dan Kristianisasi Ancaman Kepada Ummah by Zahari

semoga sahabat2 dipermudahkanNYA untuk turut serta berdiskusi bersama kami.
marilah sama-sama kita mengembalikan kegemilangan para ilmuwan Islam. InsyaAllah.



sebarang persoalan blh hubungi ABEL : 019-4499940

*** blog bedah buku masih dalam penyelenggaraan, jadi buat sementara waktu, apa2 maklumat ttg bedah buku akan diupdatekan di blog ini. -->

p/s: abel ialah timbalan bendahari Pergerakan Perkhidmatan Masyarakat (PPMUSM)

9 ulasan:

  1. huhuhu..saya la abel yg dimaksudkan tu...terfemous plak...

    jom3..dtg memeriahkan majlis ilmu ni.

    p/s: jgn wat kerje jahat ek, kak lillah...

    BalasPadam
  2. selamat mmbedah buku itu...heheh~

    BalasPadam
  3. princess Abel...

    dah memang fames, nak wat cane lagi.. :p

    p/s : ala.. akk baru ja berniat centu.. insaf3.. ;p

    BalasPadam
  4. ratu salju...

    moga2 buku yg dibedah dpt dslmtkn...

    {mood siang ikan} v(^,^)//

    BalasPadam
  5. program bedah buku nih mcm kongsi citer kew ??? rmi x yg join ??? best plak bila dgr ...

    BalasPadam
  6. yup.. sharing2 crita... bedah operate skali...
    kaji...
    belek2..

    sumala..

    jemput2... dok usm ka?
    kalau bukan usm pun bole ja..
    contct la abel tu... ;)

    BalasPadam
  7. huhuhu...abel nak wat penguguman ni...itz bout bedah buku...

    blog bedah buku masih dlm proses pembinaan...lagi pon bedah buku direhatkan until bukak sem semula,coz sume nak exam dah ni...

    dalam tempoh cuti sem ni, kami akan settlekan bout blog bedah buku, insyaAllah akan siap b4 bukak sem baru.. dah siap nnt, abel akan sebarkan adres blog tu kat sume...

    abel akan tumpang wat iklan kat blog kak lillah ni..tu pon kalau empunye blog izinkan...huhuhu...erm...diam tanda stuju..huhu...

    ape2 cadangan blh lah emailkan kat abel...shahabel_razali@yahoo.com..or call abel 0194499940....huhuhu....

    jgn segan2...comment n cadangan anda amat kami alu-alukan....

    BalasPadam
  8. haha... nti akk letak iklan kat tepi... nanti kalau da siap blog tu infom la ea~ (-,^)//

    p/s: abel....xda fb ka? wat la fb... zira & faiz da ada da...

    BalasPadam
  9. x der duit nak buat fb... huhuhu..
    alasan x logik la plak

    ok...nnt... time cuti k...huhuhuhu...

    BalasPadam

Assalamualaikum... :)

Tunjukkan aku kawan jalan mana arah kejayaan....