Sabtu, 1 November 2008

4 my sister Kak Mas sayang..

disebabkan kak mas mendedikasikan sebuah lagu pd lillah.. lillah pun nak mendedikasikan lagu pada kak mas..



rujukan~

kak mas's blog : http://humaira1903.blogspot.com/



kak mas.. InTeam~ Akrab Persahabatan~~

Sesegar hijau daunan
Begitulah kita diibaratkan
Tiada siapa yang bisa memisahkan kita (lillah tambah: Allah je boleh)
Antara kita semua
Seerat simpulan yang tidak terbuka
Seteguh langit tinggi menongkah dunia
Kita mengharung badai atas nama
Kasih insan bersaudara
Buang yang keruh ambil yang jernih
Dendam hasad dengki mestilah dijauhi
Marilah contohilah Rasullulah
Di dalam bersahabat
Ukhuwah dan mahabbah kita jalinkan
Bina keharmonian
Sesegar hijau daunan
Begitulah kita diibaratkan
Tiada siapa yang bisa memisahkan kita (lillah tambah : Allah je boleh)
Antara kita semua




akak jgn la sedih2.. ala, kita bukan nya berpisah jauh sangat pun. still dalam Malaysia. (tak perlu lalu imigresen pun.)
selagi ada umur, slagi tu ada chance utk bertemu..
kalau bukan dalam sem depan, tahun depan..
kalau bukan tahun depan, tahun-tahun lagi depan..
kalau tak waktu akak kenduri (ehem..3x) , masa akk dapat baby..(insya'Allah)

akak nak buat bilik kami (lillah & dayah) macam bilik sendiri, buat je la.. bagus la tu. sama2 kita kemas bilik..





hanphone kan ada (nti bole bli 3G akak.. nanti.. bukan skrg).. friendster ada (jgn la delete.. zeti punya dah delete kan).. ym ada (akak dah keje nanti boleh la bli broadband~ nanti..nanti.. bukan sekarang la)..

untuk masa terdekat ni, focus study. nak exam ni. next week masa akak dtg umah lillah, kita boleh main2..skrg study dlu.. dah bagitau mak dah. mak pun excited dah tu.. tp lillah paling excited!! :-D

Tiada ulasan:

Catat Komen

Assalamualaikum... :)

Tunjukkan aku kawan jalan mana arah kejayaan....