Jumaat, 4 September 2009

terbanglah tinggi-tinggi... ^^

hidup ini sekejap je dik...

kalau ada peluang untuk berbuat kebaikan... grab it..

peluang tu tak datang banyak kali... kebanyakkan masa peluang yang datang tu once a life time..

grab it...

appreciate it...

yang tumbuh tak sama dengan yang dah patah..

yang berganti tak sama dengan yang hilang...



maafkan insan lain.. lupakan kesalahan orang lain pada kita.. balaslah keburukan dengan kebaikan..

istiqamah kan diri di jalan kebaikan bukan kerana sahabat.. bukan kerana minat.. bukan kerana pangkat..

tetapi istiqamahkanlah diri supaya kita dapat mati pada saat kita sedang melakukan kebaikan..

salam perjuangan... :-)

3 ulasan:

  1. alaa... ingtkn mcm lagu p ramlee tu..

    BalasPadam
  2. to firdaus...

    alaa... ni lagu kasih suci amy mastura la..

    to arrabe'

    afwan...

    BalasPadam

Assalamualaikum... :)

Tunjukkan aku kawan jalan mana arah kejayaan....